Nyhet
Artikkelnummer: 1100906

ASUS Vivobook S 15 OLED – Qualcomm Snapdragon X Elite Hamoa 12C, 32GB, 1TB, Win 11

15,6'' AI-drevet bærbar PC med Snapdragon X Elite-prosessor

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Snapdragon X Elite-prosessor
  • 32GB RAM & 1TB SSD
  • Qualcomm Hexagon NPU 45 TOPs
16 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Oppdag ASUS Vivobook S 15 - en stilig AI-drevet bærbar PC designet for smartere bruk. Med den kraftige Qualcomm Snapdragon X Elite-prosessoren kan du nyte opptil 18 timers uavbrutt produktivitet. Den 15,6" OLED-skjermen med 3K-oppløsning og 120 Hz, sammen med et imponerende lydsystem, er innkapslet i et 1,47 cm tynt og 1,42 kg lett metallkabinett. Datamaskinen har et stemningsfullt RGB-tastatur med én sone og en dedikert Copilot-tast for direkte AI-assistanse, noe som revolusjonerer både arbeid og lek. Velkommen til en ny æra av innovasjon og eleganse, der AI tar deg med inn i fremtiden uten kompromisser.

Fordeler

  • 15,6" 3K 120 Hz OLED-skjerm med 100 % DCI-P3
  • Opptil 18 timers batteritid for uavbrutt bruk hele dagen
  • ASUS CoPilot virtuell AI-assistent for en smartere arbeidsflyt
  • 45 TOPP NPU og Qualcomm AI Engine gir opptil 75 TOPP totalt
  • Qualcomm Adreno GPU for rask og sømløs grafikk
  • AI-aktiverte prosessorer med integrert AI-motor for forbedret opplevelse
  • WiFi 7 og Qualcomm FastConnect 7800-teknologi for lynrask trådløs tilkobling
  • Asus IceCool-teknologi med to 97 iceblades gir smart kjøling for krevende oppgaver



Alltid nyskapende med AI og CoPilot

Vi introduserer ASUS CoPilot+PC - din virtuelle AI-assistent i den bærbare PC-en, alltid klar med svar på det du trenger hjelp med. Sammen med en rekke intelligente funksjoner som Recall, Live Captions og Cocreator er denne bærbare PC-en et supersmart kraftverk som raskt forenkler hverdagen din og kreative prosesser, slik at du kan fokusere på det du liker, samtidig som arbeidet blir mer effektivt. CoPilot kan opprette automatiserte arbeidsflyter basert på dine vaner og preferanser, for eksempel åpning av programmer på et bestemt tidspunkt på dagen, sortering av filer eller dokumenter - til og med planlegging av møter.

Kraftboost med Qualcomm Snapdragon

Din Asus Vivobook S er superladet med Qualcomm Snapdragon X Elite, Qualcomm Adreno GPU og Qualcomm Hexagon NPU 45TOPs. Den effektive Qualcomm Snapdragon X Elite-prosessoren gir høy ytelse for multitasking og krevende applikasjoner. Prosessoren er også utstyrt med kraftige Qualcomm Adreno GPU-er som muliggjør grafikk av høy kvalitet og jevn visning av multimedia. Enten du liker spill, strømming av HD-video eller andre grafikkintensive applikasjoner, får du en sømløs opplevelse av høy kvalitet. Samtidig sørger Qualcomm Hexagon NPU for å akselerere alle pågående AI-prosesser. Qualcomm AI Engine leverer opptil 75 TOPP-ytelse totalt, og Qualcomm AI Engine driver deg til nye produktivitetshøyder med sin dedikerte 45 TOPS NPU, mens AI Stack sørger for at utviklere raskt utnytter AIs fulle potensial.

Skarp lyd og strålende bilde

Vivobook S 15 har en 3K OLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz som sørger for at du får krystallklare bilder, strålende farger og dyp svart uten etterslep. Kombinert med Dolby Atmos® og et Harman Kardon-sertifisert lydsystem får du en oppslukende visuell og lydmessig opplevelse.

Førsteklasses følelse til fingerspissene

Vivobook S 15 har et elegant og slitesterkt kabinett i metall, noe som gir den et førsteklasses utseende og følelse. Med en tykkelse på bare 1,47 cm og en vekt på 1,42 kg er Vivobook S 15 lett å bære rundt på. Sammen med en batteritid på opptil 18 timer er Vivobook S 15 en ideell følgesvenn for brukere på farten.

Leveres med

  • ASUS Vivobook S 15 OLED - S5507QA-MA049W
  • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen