Hähnel Captur Fuji
Hähnel Captur Fuji
Hähnel Captur Fuji
Hähnel Captur Fuji
Artikkelnummer: 1034047

Hähnel Captur Fuji

Fjernkontroll Captur for Fuji

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
859 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fjernutløs kameraet og blitsen din
Sender og mottaker som gjør det mulig for deg å fjernutløse systemkameraet ditt, speedlight eller studioblits. Den har en rekkevidde på opp til 100 meter. Drives med AA-batterier.

Kompletter din Captur med en Module Pro for å få enda fler kreative muligheter med en ytterligere mottaker for å styre enda fler blitser.
 

Passer til:

  • X-A1/ X-A2/ X-M1/ X-Q1/ X-Q2/ X-T1/ X-T10/ X30/ X100T/ X-E2/ X-S1/ X-E1/ Finepix S1/ HS20EXR/ HS22ER/ HS25EXR/ HS28EXR/ HS30EXR/HS33EXR/ HS35EXR/ S100FS/ S200EXR/ S205EXR/ X-A3/ GFX50S

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen