Leica M11-D
Leica M11-D
Leica M11-D
Leica M11-D
Leica M11-D
Artikkelnummer: 1101589

Leica M11-D

Moderne, skjermfritt systemkamera med tidløs design

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
  • 60 megapikslers CMOS-fullformatsensor
  • Trippeloppløsningsteknologi 60/36/18 mp
  • ISO-innstillingshjul på baksiden
112 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

I en verden som domineres av funksjonsrike digitalkameraer, skiller Leica M11-D seg ut med sin enkelhet. Uten distraksjoner fra en skjerm på baksiden inviterer kameraet deg til å fokusere på selve fotograferingen, støttet av en eksklusiv M-sensor med 60 megapiksler og trippel oppløsning. Leica M11-D er håndlaget i Tyskland og er et kamera av overlegen kvalitet og eksepsjonell sjarm.

Fordeler

  • 60 megapikslers fullformat CMOS-sensor
  • Trippeloppløsningsteknologi
  • Maestro III bildeprosessor
  • Ingen skjerm, i stedet er det et ISO-innstillingshjul på baksiden
  • Content Authenticity Initiative (C.A.I.)-sertifikat for hvert bilde for å sikre autentisitet
  • ISO-område 64-50000
  • Serieopptak med opptil 4,5 bilder per sekund
  • Internt minne på 256 GB
  • Trådløs tilkobling med Wi-Fi eller Bluetooth

Leica M11-D med klassisk design

Klassisk design

Ikonisk, diskret og minimalistisk - M-kameraets design er legendarisk. M-kameraets ikoniske design har alltid vært et symbol på diskresjon og eleganse. Leica M11-D foredler denne arven ytterligere. Ved å eliminere alt som er overflødig, skaper kameraet en ren og tidløs estetikk. Den mekaniske ISO-velgeren og det bevisste fraværet av en skjerm er ikke bare designvalg, men også en hyllest til de analoge kameraene som har inspirert generasjoner av fotografer. M11-D er et verktøy for dem som setter pris på både tradisjon og innovasjon.

Digital arbeidsflyt

Leica M11-D bringer den analoge opplevelsen til digital fotografering, men uten å skape begrensninger. Med Leica FOTOS-appen kan du integrere den digitale arbeidsflyten i arbeidet ditt når du vil. Bruk enheten som en kameraskjerm for å vurdere bildene dine og justere nesten alle kamerainnstillinger etter eget ønske. Når du har lagret innstillingene, er de låst. Leica FOTOS-appen gjør det også mulig å laste opp bilder, fjernstyre, geotagge og redigere direkte i Adobe Lightroom, Capture One Pro eller Darkroom-appen.

Maestro III bildeprosessor

Den nye Maestro III-prosessoren bidrar til raskere prosessering, samtidig som den bidrar til å oppnå et større følsomhetsområde enn i tidligere M-kameraer. Et ISO 64-50000-område er nå tilgjengelig for større detaljrikdom, kvalitet og mer naturlig fargegjengivelse. Maestro III muliggjør også serieopptak med opptil 4,5 bilder i sekundet og legger til rette for rask fillagring for en intuitiv opptaksopplevelse.

Skärm saknas, istället finns det en inställningsratt för ISO på baksidan

Content Authenticity Initiative (CAI)

M11-D er det andre Leica-kameraet med sømløst integrert autentisitetsteknologi som er helt i samsvar med Content Authenticity Initiative (CAI) og C2PA-standarden. Med Leica Content Credentials-funksjonen kan opprinnelsen og historikken til et bilde verifiseres, noe som beviser bildets autentisitet. Teknologien bidrar til å bevare tilliten til digital fotografering og sikrer at bilder tatt med Leica M11-D er - og forblir - ditt bevis på troverdighet og integritet.

60 megapikslers fullformat BSI CMOS-sensor

BSI CMOS-fullformatsensoren i M11-D gir bilder med en oppløsning på enten 60, 36 eller 18 MP. Med det utvidede ISO-området fra opprinnelig ISO 64 til ISO 50 000 oppnår den fremragende resultater selv under ekstreme lysforhold. Det innebygde minnet på 256 GB gir rikelig med plass til de høyoppløselige bildene. Med sitt magnesium- og aluminiumshus i helmetall med ripebestandig finish veier det bare 540 g - inkludert det kraftige batteriet.

Leveres med

  • Leica M11-D
  • Batteri BP-SCL7
  • Skulderrem
  • USB-kabel
  • Leica FOTOS-kabel
  • Batterilader
  • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen