Panasonic Lumix GH7 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix GH7 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix GH7 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix GH7 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix GH7 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix GH7 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Artikkelnummer: 1101082

Panasonic Lumix GH7 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH

Høyytelses hybridkamera med skarpt zoomobjektiv

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 25,2 megapiksler CMOS-sensor
  • Effektiv autofokus og stabilisering
  • Internt opptak i Apple ProRes RAW

Velg variant

34 986 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonic Lumix GH7 er den nyeste flaggskipmodellen i den speilløse Micro Four Thirds Lumix G-serien. Dette kameraet leverer enestående videoytelse og et bredt dynamisk omfang med en nyutviklet 25,2 megapikslers BSI CMOS-sensor og forbedret AF-ytelse med PDAF (Phase Detection Auto-Focus). For å støtte den effektive arbeidsflyten som kreves i profesjonelle produksjonsmiljøer, er det nå utstyrt med internt opptak i Apple ProRes RAW og er også verdens første kamera med 32-bits float-opptak, noe som eliminerer behovet for å justere lydnivået under opptak.

Fordeler med kameraet

  • Bakbelyst CMOS-sensor på 25,2 megapiksler
  • Utstyrt med PDAF (fasedetekterende autofokus)
  • Aktiv I.S. som i stor grad reduserer uskarphet fra kamerarystelser
  • Stor søker med høy oppdateringsfrekvens
  • Vær-, støv- og frostsikkert med kabinett i magnesiumlegering
  • Bluetooth, wifi og nettdeling
  • Tilbyr 32-bits float-opptak
  • 5,7K 30p ProRes 422 HQ og ProRes RAW HQ

Pålitelig i videoproduksjon

Lumix GH7 er neste generasjons speilløse kamera som oppfyller behovene til innholdsskapere, uansett hvilket kreativt felt de jobber innenfor. Kameraet tilbyr ubegrenset videoopptak takket være effektiv varmespredning og integrering av en kjølevifte. Det har en praktisk vippbar skjerm som ikke forstyrrer HDMI- eller USB-kabler når den vippes. Kameraet er også designet for å tåle tøffe omgivelser, er støv- og sprutsikkert og fungerer i temperaturer ned til -10 grader Celsius.

Høy ytelse, rask respons og bærbar

Panasonic Lumix GH7 er utstyrt med en 25,2 megapikslers BSI CMOS-sensor med høy oppløsning og rask respons, sammen med et dynamisk omfang på 13+ trinn som gir økte gradingmuligheter. Kameraet bruker PDAF for høy hastighet og høy presisjon i autofokusen, og inkluderer ny sanntidsgjenkjenning av motiver som fly og tog. I tillegg har det forbedret bildestabiliseringsteknologi for video og Active I.S, som muliggjør kraftig kompensasjon ved opptak i bevegelse.

Forbedret videokvalitet og optimalisert arbeidsflyt

Lumix GH7 støtter internt opptak av 5,7K 30p ProRes 422 HQ og ProRes RAW HQ. Dette er også verdens første kamera som tilbyr 32-bits float-opptak, noe som eliminerer behovet for å justere lydnivået under opptak ved bruk av den nye XLR-mikrofonadapteren DMW-XLR2 (selges separat). Kameraet muliggjør også proxy-opptak for effektiv arbeidsflyt, og støtter innebygd Camera to Cloud-integrasjon med Adobes Frame.io, noe som gjør det mulig å automatisk laste opp, sikkerhetskopiere, dele og samarbeide om bilder og videoer via skyen. I tillegg muliggjør Open Gate-opptak fleksibel innramming for å oppfylle behovene til enhver sosial medieplattform eller kunde.

Vær kreativ på farten

Lumix GH7 tilbyr en rekke kreative muligheter direkte i kameraet. Den nye REAL TIME LUT-funksjonen gir brukerne tilgang til ulike fargestiler og effekter, inkludert muligheten til å lage sine egne unike LUT-fargeprofiler ved hjelp av den dedikerte "LUT"-knappen på kamerahuset eller via den nye LUMIX Lab-appen. Denne appen gjør det også enkelt å overføre bilder og videoer til en smarttelefon for rask redigering og deling på sosiale medier.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen