ASUS Zenbook S 16 OLED – AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32GB RAM, 1TB SSD, Win 11
ASUS Zenbook S 16 OLED – AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32GB RAM, 1TB SSD, Win 11
ASUS Zenbook S 16 OLED – AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32GB RAM, 1TB SSD, Win 11
ASUS Zenbook S 16 OLED – AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32GB RAM, 1TB SSD, Win 11
ASUS Zenbook S 16 OLED – AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32GB RAM, 1TB SSD, Win 11
Artikkelnummer: 1101062

ASUS Zenbook S 16 OLED – AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32GB RAM, 1TB SSD, Win 11

Ultratynn 16'' 3K OLED AI-drevet bærbar PC med AMD Ryzen AI 9-prosessor

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • AMD Ryzen AI 9 HX370-prosessor
  • 32GB RAM & 1TB SSD
  • AMD Radeon-grafikk
23 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ASUS Zenbooks S 16 er laptopen som er klar for alle dine behov – hele dagen lang. Med en ultratynn design på bare 1,1 cm og en vekt på 1,5 kg kan du enkelt ta den med deg og fortsette der du slapp. Med en 16" ASUS Lumina 3K OLED-skjerm er alle detaljer krystallklare. På innsiden jobber en rekke smarte prosesser takket være AMD Ryzen AI 9-prosessoren som håndterer opptil 50TOPS, og en rekke smarte AI-applikasjoner lar deg skreddersy bruken din etter dine behov. ASUS Zenbook S 16 tar ultratynnheten til neste nivå.

Fordelene

  • Ryzen AI 9-prosessor som leverer opptil 81TOPS
  • Dedikert AI-chip som leverer opptil 50TOPS
  • 3K OLED-berøringsskjerm med 100 % DCI-P3
  • Unike AI-verktøy som gjør dine kreative prosesser enklere
  • Robust konstruksjon i henhold til MIL-STD 810H
  • Utrolig lett, veier bare 1,5 kg
  • Kabinett i ny, høyteknologisk Ceraluminium-keramikk

Øk kreativiteten med kunstig intelligens

Ta steget inn i fremtiden for innholdsskaping med AMD Ryzen AI 9. For første gang leverer AI-brikken i en prosessor opptil 50 TOPS og lar AI-funksjoner flytte inn lokalt. Eliminer ventetider, avbryt dyre AI-tjenester og øk sikkerheten ved å behandle innholdet ditt direkte på enheten. Dette gjør den ideell for krevende oppgaver som videoredigering, 3D-rendering og spillutvikling, slik at du får mer tid til å fokusere på det som betyr mest.

Gi liv til bildene dine

Se visjonene dine komme til live på den fantastiske OLED-skjermen. Opplev hver eneste detalj i 3K-oppløsning og de levende fargene i 100 % DCI-P3. Takket være OLED-skjermens unike evne til å slukke hver piksel individuelt, får du dyp svart og høy kontrast som lar fargene skinne klart og tydelig gjennom. Hver skjerm er kalibrert på fabrikken for å opprettholde en fargenøyaktighet på Delta E < 1, noe som sikrer nøyaktige og naturtro farger. I tillegg gir de slanke rammene en mer oppslukende visningsopplevelse.

Ta steget inn i en verden av Ceraluminium

Zenbook S 16 har en kabinett laget av det høyteknologiske materialet Ceraluminium. Takket være dette har du en bærbar PC som er utrolig lett med en vekt på bare 1,5 kg, samtidig som den motstår slitasje og har en luksuriøs premiumfølelse. Ceraluminium er et anerkjent materiale i romfarts- og luksusklokkeindustrien, og gir deg en lett og slitesterk bærbar PC.

Designet med komfort i tankene

Til tross for den kraftige ytelsen og de avanserte funksjonene er Zenbook S 16 imponerende tynn og lett, med en kabinett som bare er 1,1 cm tykk. Dette gjør den ekstremt bærbar og enkel å ta med seg, enten du pendler til jobb, er på reise eller bare beveger deg mellom arbeidsplasser. Den lave vekten og den slanke designen gjør at du alltid kan ha det med deg uten å føle deg tynget. Tastaturet er ergonomisk utformet for å gi en behagelig skriveopplevelse, selv under lange arbeidsperioder. Den store styreflaten gir presis og smidig berøringsnavigering, noe som gjør det enkelt å jobbe effektivt uten mus.

Leveres med

  • ASUS Zenbook S 16 OLED - UM5606WA-RJ072W
  • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen