BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
BenQ GV31
Artikkelnummer: 1100292

BenQ GV31

Bærbar og fleksibel projektor med roterende projeksjonsvinkel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Full HD-oppløsning (1920 x 1080)
  • Opptil 100''
  • Opptil 300 minutters batterilevetid
6 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trenger du en fleksibel, bærbar og trådløs løsning for film, bilder eller video? BenQ GV31 er en utrolig allsidig projektor som gir deg et bilde på opptil 100", har innebygde høyttalere og en roterende projeksjonsvinkel for maksimal bruk med minimalt med kabler. Du kan enkelt projisere i opptil 1080p Full HD med levende farger uten behov for ekstra stativer. Du får opptil 180 minutters uavbrutt batterilevetid, enkel tilkobling med Bluetooth eller USB-C og høyttalere med kinolyd i alle vinkler. Takket være smart autofokus og Auto Vertical Keystone korrigeres bildet på sekunder uten behov for manuell justering. GV31 er en brukervennlig alt-i-ett-projektor for det moderne hjemmet, studioet eller kontoret.

Fordeler

  • Kan brukes som projektor eller høyttaler
  • Enkel å bruke med trådløs tilkobling
  • USB-C for tilkobling og strømforsyning til eller fra projektoren
  • Flere projeksjonsvinkler
  • Opptil 300 minutters batterilevetid ved avspilling av musikk
  • Opptil 180 minutters batterilevetid for videoavspilling

Bærbar underholdning på dine vilkår

Tilkoblingsmulighetene er fleksible, akkurat som GV31. Takket være enhetens bærbarhet og muligheten til å koble til media via både USB-C eller Bluetooth, kan du sette opp projektoren der det passer deg og spille av media fra telefonen, datamaskinen eller nettbrettet. Med den roterende projeksjonsvinkelen kan du velge om du vil ha bildet på veggen, på projektorskjermen eller i taket, og du kan enkelt forvandle ethvert rom til en kinosal, en lysbildefremvisning eller noe helt annet. Takket være autofokus kan projektoren justere sitt eget fokus slik at du alltid får et knivskarpt bilde. Du velger underholdningen, GV31 gjør jobben.

GV31 lifestyle

Dyp bass i et nyansert lydbilde

Enten du vil spille av film, video eller musikk, er GV31 klar for det du trenger. Med finjusterte lydmoduser for ulike scenarier, basshøyttalere og diskanthøyttalere får du en tilpasset, oppslukende lyd for både musikk og film. Høyttalerne er strategisk plassert for å gi et dypt lydbilde uansett hva du vil lytte til.

Leveres med

  • BenQ GV31
  • Strømkabel
  • Fjernkontroll
  • Hurtigstartveiledning
  • Media-dongle
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen