Nyhet
Artikkelnummer: 1100905

ASUS Vivobook S 15 OLED – Qualcomm Snapdragon X Plus Purwa 8C, 16GB, 512GB, Win 11

15,6" bærbar PC med AI-funksjoner og OLED-panel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Snapdragon X Plus Purwa 8C-prosessor
  • 16 GB RAM og 512 GB SSD
  • Qualcomm Hexagon NPU 45 TOPPER
12 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vivobook S 15 OLED kombinerer kraft og stil i en elegant innpakning. Perfekt for brukere som krever både ytelse og bærbarhet. Utstyrt med en Qualcomm Snapdragon X Plus Purwa 8C-prosessor og 16 GB RAM, leverer denne bærbare PC-en effektiv multitasking, enten du jobber, streamer eller spiller. Med en 512 GB SSD får du rask lagring og hurtig tilgang til filene dine.

Den fantastiske 15-tommers OLED-skjermen byr på levende farger og krystallklar klarhet, noe som gjør den ideell for kreativt arbeid, filmtitting og alt derimellom. Med Windows 11 får du den nyeste teknologien og en sømløs brukeropplevelse, optimalisert for produktivitet og underholdning.

Fordeler

  • 15,6" 3K 120 Hz OLED-skjerm med 100 % DCI-P3
  • Kraftig prosessor som leverer høy ytelse
  • Opptil 19 timers batteritid
  • Tynn og lett design

Alltid nyskapende med AI og CoPilot

Vi introduserer ASUS CoPilot+PC - din virtuelle AI-assistent i den bærbare PC-en, alltid klar med svar på alt du trenger hjelp med. Sammen med en rekke intelligente funksjoner som Recall, Live Captions og Cocreator er denne bærbare PC-en et supersmart kraftverk som raskt gjør hverdagen og kreative prosesser enklere, slik at du kan fokusere på det du liker, samtidig som arbeidet blir mer effektivt. CoPilot kan opprette automatiserte arbeidsflyter basert på dine vaner og preferanser, for eksempel åpning av programmer på et bestemt tidspunkt på dagen, sortering av filer eller dokumenter - til og med planlegging av møter.

Skarp lyd og strålende bilde

Vivobook S 15 har en 3K OLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz som sørger for at du får krystallklare bilder, strålende farger og dyp svart uten etterslep. Kombinert med Dolby Atmos® og et Harman Kardon-sertifisert lydsystem får du en oppslukende visuell og lydmessig opplevelse.

Premiumfølelse til fingerspissene

Vivobook S 15 har et elegant og slitesterkt kabinett i metall, noe som gir den et førsteklasses utseende og følelse. Med en tykkelse på bare 1,47 cm og en vekt på 1,42 kg er Vivobook S 15 lett å bære rundt på. Sammen med en batteritid på opptil 19 timer er Vivobook S 15 en ideell følgesvenn for brukere på farten.

Leveres med

  • Vivobook S 15 OLED - Qualcomm Snapdragon X Plus Purwa 8C, 16 GB, 512 GB, Win 11
  • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen