Nyhet
Artikkelnummer: 1100973

ASUS Vivobook S 16 OLED – AMD R7-8845HS, 32GB RAM, 1TB SSD, Win 11

16'' 3,2K OLED AI-drevet bærbar PC med supertynn design

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • AMD R7-8845HS prosessor
  • 32GB RAM & 1TB SSD
  • XDNA 16TOPs NPU
15 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ASUS Vivobook S 16 OLED er en elegant og kraftig bærbar PC utstyrt med AMD Ryzen 7 8845HS-prosessor og AI-teknologi, som gir høy ytelse og lang batteritid på opptil 14 timer. Den har en strålende 16" 3,2K OLED-skjerm, et RGB-bakgrunnsbelyst tastatur som kan tilpasses, og suveren lydkvalitet. Den tynne og lette designen gjør den enkel å ta med seg. Med militærklassifisert holdbarhet, rask og sikker pålogging og alle nødvendige tilkoblingsporter er Vivobook S 16 OLED den perfekte følgesvenn for både jobb og fritid. ASUS Vivobook S 16 OLED kombinerer stil og funksjonalitet i en bærbar pakke, perfekt for det moderne livet.

Viktige fordeler

  • 16'' 3,2K 120 Hz OLED-skjerm
  • AMD Ryzen 7-prosessor med AMD Radeon-grafikk
  • Utstyrt med ASUS CoPilot for en smartere arbeidsflyt
  • 8 kjerner og 16 tråder
  • NPU med 16TOPs
  • Opptil 14 timers batterilevetid for uavbrutt bruk i alle miljøer
  • Kabinett i aluminium gir en stilig og holdbar design
  • Militærklassifisert holdbarhet

Banebrytende teknologi og stilig design

Vivobook S 16 OLED tilbyr en flott brukeropplevelse med avansert teknologi og et stilig, minimalistisk design. Den drives av den høytytende AMD Ryzen 7 8845HS-prosessoren, AMD Radeon-grafikk og har en AI-akselerator for smart optimalisering av arbeidsmengden. Tastaturet har RGB-bakgrunnsbelysning som kan tilpasses din stil og ditt humør. En egen CoPilot-tast gir deg rask tilgang til AI-funksjoner ved å trykke på en knapp. Vivobook S er utstyrt med alle portene du trenger for å koble til eksterne enheter som skjermer, mus, tastatur og høyttalere.

Forbedrede AI-funksjoner og CoPilot

Den bærbare PC-en har AMD Ryzen AI med en XDNA 16TOPs NPU (Neural Processing Unit) for forbedrede AI-opplevelser, noe som gjør videoredigering, samarbeid og produktivitet bedre enn noensinne. Med ASUS Memory Allocation Management kan du tilpasse minneressursene for bedre spillytelse og AI-bildebehandling. Takket være CoPilot har du en virtuell AI-assistent rett i den bærbare datamaskinen, alltid klar med svar på det du trenger hjelp med. CoPilot har en rekke intelligente funksjoner som Recall, Live Captions og Cocreator, som raskt gjør hverdagen og de kreative prosessene enklere. CoPilot kan opprette automatiserte arbeidsflyter basert på dine vaner og preferanser, for eksempel åpning av programmer på et bestemt tidspunkt på dagen, sortering av filer eller dokumenter - til og med planlegging av møter.



Bærbar og kraftig

Vivobook S 16 OLED er tynn, bare 1,39 cm tykk, og veier bare 1,5 kg. Den har en batteritid på opptil 14 timer, noe som gjør den perfekt for livet på farten. Den har også et stort 75 Wh-batteri med hurtigladeteknologi, slik at du ikke trenger å bekymre deg for batterilevetiden. Med ASUS IceCool-teknologi holder den seg kjølig selv under intensiv bruk. Et støvfilter i viftene forbedrer kjølingen og forlenger levetiden.

Fantastiske farger og strålende lys

Med den 16" ASUS Lumina OLED-skjermen med 3,2K-oppløsning og 120 Hz får du skarpe og levende bilder. Opplev 1,07 milliarder farger og opptil 500 nits lysstyrke i alt du gjør. OLED-teknologien gir høy kontrast ved å gjøre hver piksel til sin egen lyskilde. Det betyr at du får dyp sort og kontrast fordi OLED-paneler kan slukke individuelle piksler, noe som gir deg dypere sort og strålende farger. Med 70 % lavere nivåer av skadelig blått lys er det en behagelig opplevelse for øynene, selv når du sitter lenge på skjermen.

Holdbarhet og sikkerhet

Vivobook S 16 OLED oppfyller militærstandarden MIL-STD 810H, noe som betyr at den er bygget for å tåle tøffe forhold. Den har også et IR-kamera for rask og sikker pålogging, samt et fysisk deksel til webkameraet for å beskytte personvernet ditt. Det er ideelt for videomøter, med sitt avanserte AiSense-kamera og AI-støyreduksjonsteknologi som gir krystallklar lyd og video.

Leveres med

  • ASUS Vivobook S 16 OLED
  • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen