Nyhet
Artikkelnummer: 1100976

ASUS Zenbook 14 WQXGA+ OLED – AMD R7-8840HS, 16GB RAM, 1TB, Win 11

Superbærbar 14'' laptop med OLED og CoPilot

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • AMD R7-8840HS prosessor
  • 16 GB RAM og 1 TB SSD
  • XDNA NPU 16TOP
14 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ASUS Zenbook 14 WQXGA+ OLED er en elegant og kraftig, men likevel ultratynn bærbar PC, designet for å møte behovene til både profesjonelle brukere og teknologientusiaster. Den tilbyr en kombinasjon av høy ytelse, bærbarhet og lang batterilevetid, noe som gjør den ideell for arbeid og underholdning på farten. Den høyoppløselige skjermen med tynne rammer gir en utmerket visuell opplevelse, mens den kraftige AMD-prosessoren enkelt håndterer alle oppgaver du påtar deg. Zenbook 14 WQXGA+ OLED er et godt valg for brukere som trenger en pålitelig og fleksibel bærbar PC for både arbeid og fritid.

Viktige fordeler

  • AMD Ryzen R7-prosessor
  • ASUS Lumina OLED-skjerm med 120 Hz og 0,2 ms
  • Integrert AMD Radeon-grafikk
  • XDNA NPU med 16TOPs
  • Batterilevetid hele dagen
  • Militær holdbarhet i henhold til US MIL-STD 810H-standarden
  • AI-verktøy som CoPilot

Lettere, raskere og mer smidig

Opplev enestående bærbarhet med Zenbook 14 OLED, designet med en tynn, lett og slitesterk metallkonstruksjon. Denne bærbare PC-en kombinerer eleganse og styrke, noe som gjør den ideell for både arbeid og fritid. Nyt den sofistikerte følelsen av den sømløse kantfinishen som gir en førsteklasses følelse og forbedrer brukeropplevelsen. Zenbook 14 OLED er ikke bare estetisk tiltalende, men også robust og i stand til å håndtere alle utfordringer du står overfor, uansett hvor du er. Denne ultrabooken er din perfekte følgesvenn, enten du er på kontoret, hjemme eller på reise. Med Zenbook 14 OLED er du alltid klar for ditt neste eventyr, med stil og ytelse i én og samme enhet.

Opplev kraften i kunstig intelligens

Multitask som en proff! Denne bærbare PC-en er utstyrt med en kraftig AMD Ryzen-prosessor med integrert AI-akselerator, noe som gir enestående ytelse og effektivitet for alle oppgavene dine. Med lynrask SSD-lagring på opptil 1 TB har du rikelig med plass til alle filene og programmene dine, samtidig som du kan glede deg over raske lastetider og jevne overganger mellom ulike programmer. Den sjenerøse mengden RAM, opptil 16 GB, sørger for at du kan kjøre flere programmer samtidig uten å oppleve forsinkelser eller redusert ytelse. Dette gjør Zenbook 14 OLED perfekt for alt fra avanserte arbeidsoppgaver til underholdning og kreativt arbeid. I tillegg gir WiFi 6E-tilkoblingen en stabil og rask Internett-tilkobling, noe som betyr at du kan jobbe effektivt og uten avbrudd, uansett hvor du er.

CoPilot - din virtuelle assistent

Takket være CoPilot har du en virtuell AI-assistent i den bærbare PC-en din, som alltid er klar med svar på alt du trenger hjelp med. CoPilot har en rekke intelligente funksjoner som Recall, Live Captions og Cocreator som raskt gjør hverdagen og de kreative prosessene enklere. CoPilot kan opprette automatiserte arbeidsflyter basert på dine vaner og preferanser, for eksempel å åpne programmer på et bestemt tidspunkt på dagen, sortere filer eller dokumenter - til og med planlegge møter.



Frihet til å jobbe uansett hvor du er

Frigjør deg fra behovet for strømuttak og vær produktiv uansett hvor du er. Med Zenbook 14 OLED kan du nyte enestående batterilevetid hele dagen, noe som gir deg den utholdenheten du trenger for å få arbeidet gjort uten avbrudd. Når det er på tide å lade opp, tilbyr USB-C Easy Charge en superrask og praktisk løsning. Det betyr at du raskt kan få tilbake fullt batteri og fortsette med arbeidet eller underholdningen uten lange avbrudd. Enten du er på farten, sitter i møter eller jobber på et avsidesliggende sted, gir Zenbook 14 OLED deg friheten til å være produktiv og effektiv hele dagen.

Strålende farger og knivskarpe bilder

Den livlige ASUS Lumina OLED-skjermen med en imponerende oppløsning på 2880 x 1800 gjør hvert øyeblikk utrolig med sin fantastiske fargegjengivelse og skarphet. Med en lysstyrke på opptil 600 nits leverer denne skjermen enestående bildekvalitet selv i sterkt lys, noe som gjør den ideell for både innendørs og utendørs bruk. En av de mest imponerende funksjonene på denne skjermen er den adaptive synkroniseringsteknologien, som automatisk justerer oppdateringsfrekvensen slik at den passer til innholdet som vises. Dette eliminerer forstyrrende bildefeil og rykkete bevegelser, noe som resulterer i jevne og konsekvente visuelle opplevelser, enten du ser på film, spiller spill eller arbeider med grafikkintensive programmer.

Leveres med

  • ASUS Zenbook 14 WQXGA+ OLED - UM3406HA-PURE14
  • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen