Nyhet
Artikkelnummer: 1101505

Atomos Ninja Phone

Gjør iPhone om til en kraftig monitor og opptaksenhet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • HDR OLED-skjerm
  • Sømløs integrering med iPhone
  • Øyeblikkelig streaming og deling
5 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Gjør din iPhone om til en kraftig monitor og opptaksenhet med Atomos Ninja Phone Base Model. Denne kompakte enheten kombinerer enestående bildekvalitet med avanserte opptaksfunksjoner, perfekt for både profesjonelle videografer og innholdsskapere. Med en lyssterk HDR OLED-skjerm, 10-bit ProRes-opptak og ultramobilitet kan du med Ninja Phone filme, redigere og strømme i 4K HDR direkte fra din iPhone.

Fordeler

  • 4K HDR-opptak
  • HDR OLED-skjerm
  • Lang batterilevetid
  • Brukervennlig design
  • Strøm opptakene dine direkte til plattformer som YouTube og Facebook
  • Kompakt størrelse og robust konstruksjon
  • Ta opp i Apple ProRes direkte fra HDMI-kameraet ditt til iPhone
  • Optimalisert for å fungere sømløst med iPhone 15 Pro eller Pro Max

Sømløs integrering med iPhone

Atomos Ninja Phone Base Model er optimalisert for å fungere sømløst med iPhone 15 Pro eller Pro Max. Du kan enkelt koble til kameraet via HDMI og få øyeblikkelig ProRes-opptak og livestreaming, alt med lav latens takket være de nyeste teknologiene som Wi-Fi 6E og 5G. Dette gjør Ninja Phone til det ultimate verktøyet for profesjonelle videofotografer som ønsker maksimal fleksibilitet og høyeste kvalitet, uansett hvor de befinner seg.

Opptil 4K HDR-opptak direkte fra smarttelefonen

Ninja Phone Base Model tilbyr opptil 4K HDR-opptak direkte fra smarttelefonen din, noe som gir deg fantastiske farger og detaljer i hvert eneste bilde. Enten du filmer for sosiale medier, livestreaming eller produserer videoer for profesjonelle sammenhenger, sørger denne enheten for at du alltid leverer høyeste kvalitet.

Øyeblikkelig strømming og deling

Med sin lette og bærbare design er den ideell for filming på farten. Du kan enkelt strømme innholdet ditt i sanntid til plattformer som YouTube og Facebook, uten å måtte bruke en datamaskin. Ninja Phone Base Model er også utstyrt med lang batterilevetid, noe som betyr at du kan filme i lengre tid uten avbrudd.

Fleksibel og bærbar

Atomos Ninja Phone Base Model er designet for å være lett og enkel å ta med seg hvor som helst. Den kompakte størrelsen og den robuste konstruksjonen gjør den til det perfekte tilbehøret for videografering på farten. Med optimalisert strømstyring kan du filme lenger uten å bekymre deg for batteritiden. Perfekt for lengre opptak eller livestreaming.

Leveres med

  • Atomos Ninja Phone Base Model
  • USB-C til Lightning-kabel
  • USB-C til USB-C-kabel
  • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen