Nyhet
Leveringsstart i november
Artikkelnummer: 1101573

Canon EOS C80

Kraftig 6K-cinekamera med fleksibel RF-fatning

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • 6K BSI Stacked Fullformatsensor
  • Dual Pixel CMOS AF II
  • 12-bit Cinema RAW Light
75 599 NOK

Leveringsstart i november

Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon EOS C80 er et banebrytende Cinema-kamera med RF-fatning som er klar til å revolusjonere filminnspillinger og direktesendinger. EOS C80 bygger videre på arven fra de anerkjente EOS R5 C og EOS C70, og kombinerer avansert teknologi med en kompakt og ergonomisk design som gjør det enklere for profesjonelle å lage visuelle produksjoner.

Fordeler

  • 6K BSI Stacked Sensor i fullformat
  • Triple Base ISO for bedre ytelse under ulike lysforhold
  • RF-fatning for kompatibilitet med moderne objektiver
  • Dual Pixel CMOS AF II for rask og presis autofokus
  • 12-bit Cinema RAW Light for profesjonell bildekvalitet
  • 4:2:2 10-bit XF-AVC / XF-AVC S / XF-HEVC S for fleksibel opptakskomprimering
  • Opptak i opptil 6K ved 30p og 4K ved 120p for HD-video
  • Dobbelt kortspor for maksimal lagringskapasitet og sikkerhet

Med den siste toppmodellen av stablede BSI-fullformatsensorer

EOS C80 er Canons andre Cinema EOS-kamera med den revolusjonerende bakbelyste, stablede CMOS-sensoren, som først ble introdusert på EOS C400 tidligere i år. Den avanserte sensoren gir fantastiske fullformatbilder i 6K-format med 16 stopps dynamisk omfang, leverer eksepsjonell følsomhet med minimal støy og gir fantastiske resultater.

Tilpass deg etter varierende lysforhold

Du kan enkelt tilpasse deg varierende lysforhold med kameraets innovative Triple Base ISO på 800/3200/12 800, noe som sikrer optimal bildekvalitet i alle slags omgivelser. En intelligent automatisk vekslingsmodus gir utrolig fleksibilitet og overganger mellom disse ISO-basenivåene. Alt for å takle dynamiske scener som nyhetsreportasjer eller direktesendte sportsbegivenheter.

Avanserte autofokusfunksjoner

EOS C80 har Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF II-teknologi, som nå er forbedret med avanserte autofokusfunksjoner som gir uovertruffen presisjon og respons. Med knivskarp ansiktsgjenkjenning, øye-/hodesporing og nyutviklet kroppssporing og dyredeteksjon sørger kameraet for at motivet forblir i fokus, uansett hvor komplisert bildet er.

Kjent, men forbedret design og profesjonelle tilkoblingsmuligheter

EOS C80 gjenspeiler den kompakte og velkjente formen til det anerkjente EOS C70, men hever brukeropplevelsen gjennom forbedret ergonomi som er spesielt nyttig når du fotograferer håndholdt eller montert i gimbals og droner. Et nydesignet og avtakbart håndtak gir bedre komfort, og et nytt multifunksjonsfeste utvider antallet kompatibelt lydtilbehør. Kameraet har også et lysere LCD-panel som gir bedre klarhet ved utendørs bruk, og en forbedret joystick som ligger nærmere tommelen og gjør den enklere å bruke.

Støtter Canons objektivadapter for PL-RF-fatning

EOS C80 er det siste kameraet i Cinema EOS-systemet som støtter Canons PL-RF-objektivadapter. En innovasjon som åpner opp en hel verden av kreative muligheter og gir deg tilgang til et omfattende bibliotek av Cinema-objektiver med PL-fatning, inkludert støtte for Cooke /i TechnologyTM-metadata.

Opptaksformater av høyere kvalitet

Med EOS C80 kan du dokumentere visjonene dine med uovertruffen troskap og fleksibilitet. En rekke profesjonelle opptaksformater og høye bildefrekvenser kan brukes for å oppfylle behovene til enhver produksjon. EOS C80 støtter 12-bit Cinema RAW Light opp til 6k 30p og har også nye MP4-videoformater som XF-AVC S og XF-HEVC S. Disse alternativene leverer eksepsjonell oversamplet 4k 4:2:2 10-bit bildekvalitet med håndterbare filstørrelser, noe som effektiviserer arbeidsflyten fra produksjon til etterbehandling. Alle opptaksformatene har detaljerte metadata og strukturerte filnavn, noe som sikrer smidig organisering og effektiv redigering.

Leveres med

  • EOS C80
  • Håndgrep
  • Mikrofonholder
  • Skulderstropp
  • Strømadapter
  • Batterilader
  • BP-A30N kamerabatteri
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen