Canon RF 35mm f/1,4L VCM
Canon RF 35mm f/1,4L VCM
Canon RF 35mm f/1,4L VCM
Artikkelnummer: 1101080

Canon RF 35mm f/1,4L VCM

Fleksibelt og lyssterkt hybridobjektiv for film og stillbilder

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Rask og nøyaktig autofokus
  • Minste fokusavstand på 28 cm
  • Værtett konstruksjon
23 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Hybridobjektivet RF 35mm f/1.4L VCM gir alle kreative profesjonelle den fleksibiliteten som trengs for å nå nye kunstneriske nivåer og bruke blandede medier. Dette er ett objektiv som fungerer som to, og er en del av et voksende sortiment. Det er det eneste faste RF-objektivet med en spesiell blenderring for film. Objektivet har også en 11-bladet blender som gir myke, uskarpe områder for å skille objekter fra bakgrunnen eller forgrunnen. Og minimal forskyvning av bildevinkelen hjelper filmskapere med å unngå visuelle distraksjoner når de flytter fokus fra ett objekt til et annet. Dette hybridobjektivet gir en sømløs opplevelse for både stillbilder og bevegelige bilder, enten det gjelder arrangementer som bryllup eller gatemiljø.

Fordeler med objektivet

  • Rask og nøyaktig autofokus
  • Minimal forskyvning av bildevinkelen ved fokusering
  • 11 blenderlameller for vakker bokeh
  • Spesiell blenderring for film
  • Minste fokusavstand på 28 cm
  • Værbestandig konstruksjon

Skap ekstra kreative uttrykk

Det finnes ingen grenser for kreative mål, uansett omgivelser eller miljø. Når det er behov for vidvinkel – for eksempel for å ta et gruppebilde på et arrangement eller reportasjebilder på gaten – gir 35 mm brennvidde en god balanse i det rette perspektivet. Blenderåpningen på f/1,4 kan brukes til å få kontroll over dybdeskarpheten, noe som sikrer strålende kreative prestasjoner selv i svakt lys – til og med i den gylne timen, for nattsilhuetter eller svakt opplyste arrangementer. Takket være utformingen av RF 35mm F1.4L VCM-objektivet med fast blenderåpning kan både fremre og bakre filter også brukes for ekstra kreativt uttrykk.

Designet med tanke på fotojournalister og innholdsskapere

Objektivet er designet med tanke på fotojournalister og innholdsskapere, slik at de ikke trenger å bekymre seg for å gå glipp av flyktige øyeblikk. Den høyhastighets Nano Ultrasonic Motor, kombinert med den enda raskere Voice Coil Motor (VCM)-teknologien, gir rask og nøyaktig fokusering etter hvert som scenene utspiller seg – noe som er nyttig når du raskt skal ta stillbilder eller fange livlige motiver som barn eller kjæledyr, eller når du enkelt skal fange action på film. Den spesielle objektivringen og den tilpassbare funksjonsknappen gjør det dessuten mulig for fotografer og filmskapere å fortsette å fordype seg i handlingen mens de justerer innstillingene.

Leveres med

  • RF 35 mm F1.4L VCM
  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender
  • Bæreveske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen