Canon RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye
Canon RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye
Canon RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye
Canon RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye
Artikkelnummer: 1101137

Canon RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye

Dual-fisheye objektiv for å lage høykvalitets 3D VR-filmer

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Vidvinkel med 144° synsfelt
  • Rask og nøyaktig STM autofokus
  • Ta opp realistisk 3D-innhold
16 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

RF-S 3,9 mm f/3,5 STM Dual Fisheye er et APS-C virtual reality-objektiv (VR-objektiv) som blir en del av EOS R-systemet, i tillegg til det eksisterende RF 5,2 mm f/2,8L Dual Fisheye. Dette objektivet gjør det enda enklere for alle, også nybegynnere, å lage 3D VR-filmer av høy kvalitet. Dual fisheye-objektiver har to separate linser plassert ved siden av hverandre for å simulere det menneskelige kikkertsynet. Hver linse fanger opp et bilde fra en annen vinkel, noe som skaper to separate bilder som tilsvarer utsikten fra venstre og høyre øye. Denne stereoskopiske effekten gir dybdeoppfatning i VR, noe som gjør opplevelsen mer oppslukende.

Fordeler

  • Innovativ design med doble fisheye-linser
  • Vidvinkel med 144° synsfelt
  • Rask og nøyaktig STM-autofokus
  • 60 mm interpupillær avstand
  • Realistisk 3D-effekt av motiver
  • Air Sphere-belegg - forhindrer gjenskinn og spøkelsesbilder
  • To UD-elementer per objektiv

144 graders opptaksvinkel

Den nye 144-graders opptaksvinkelen gir et smalere synsfelt sammenlignet med VR180-opptak. Sammen med den store dybdeskarpheten gjør dette det enkelt for brukerne å stille inn og holde fokus på motivet - uten at de trenger å bekymre seg for at støtteutstyr som belysning eller stativ kommer i veien. Fokusringen, som kan tilordnes en annen funksjon, for eksempel blenderåpning eller ISO for praktiske fotograferingsløsninger, hjelper brukerne med å være fullt engasjert i handlingen. RF-S 3,9 mm f/3,5 STM Dual Fisheye er Canons første 3D-objektiv med autofokus (AF), med en One Shot Autofocus (AF)-innstilling som forenkler den kreative prosessen ytterligere.

Avansert optisk design

Det er det første objektivet utenfor L-serien som har Air Sphere-belegg som forhindrer aberrasjoner som reflekser og ghosting. Det bruker også to UD-elementer per objektiv, noe som bidrar til skarpe bilder. Blenderåpningen sikrer filming av høy kvalitet når du filmer i ulike innendørs- og utendørsmiljøer. Ingen innstillinger er begrenset for kreativ 3D-historiefortelling, fra dunkelt opplyste skoger til sterkt opplyste stadioner. For enda større kreativ fleksibilitet har RF-S 3,9 mm f/3,5 STM Dual Fisheye en bakmontert filterholder for både skrue- og gelatinfilter.

Ta opp realistisk 3D-innhold

Når det gjelder visning av innhold som er tatt opp med RF-S 3,9 mm f/3,5 STM Dual Fisheye i et hodesett, gir det stereoskopiske 3D-objektivet en høy grad av realisme. Betraktningsvinkelen på 144 grader gir en naturlig, fremovervendt visning som utnytter det perifere synet. Når simuleringene vises gjennom et kompatibelt hodesett, drar simuleringene også nytte av objektivets 60 mm interpupillære avstand, som ligner på det menneskelige synet - noe som gir en realistisk 3D-effekt av motiver.

Leveres med

  • RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye
  • Lens Cap 3.9
  • Rear filter holder
  • Lens Dust Cap RF
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen