Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR
Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR
Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR
Artikkelnummer: 1100901

Fujifilm Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR

Kompakt teleobjektiv med lang brennvidde for mellomformat

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Brennvidde: 500 mm (tilsvarer 396 mm i 35 mm)
  • Nærgrense: 2,75m (fra sensoren)
  • Lengste brennvidde i GFX-serien
46 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med en brennvidde på 500 mm og en vekt på bare 1,375 g er det nye Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR det objektivet med lengst brennvidde i GFX-serien. Objektivutvalget for GFX mellomformatsystem fortsetter å vokse med lanseringen av det nye Fujinon GF500mm f/5,6 R LM OIS WR teleobjektivet.

Fordeler

  • Brennvidde: 500 mm (tilsvarer 396 mm i 35 mm-format)
  • Lysstyrke: f/5,6
  • Nærgrense: 2,75 m (fra sensoren)
  • Maksimal forstørrelse: 0,2x
  • Antall blenderlameller: 9 (avrundet)
  • Værbestandig konstruksjon
  • Rask og lydløs autofokus
  • Arca-Swiss-stativfot

Avansert optisk design

GF-objektiver representerer den høyeste kvaliteten Fujifilm kan produsere med ekstremt høy oppløsningsevne og utsøkt fargegjengivelse, designet for å få maksimalt potensial ut av GFX, og dette objektivet er intet unntak. Den optiske konstruksjonen består av totalt 21 linseelementer i 14 grupper, inkludert fem ED-linseelementer som minimerer sfærisk aberrasjon og gir bilder med høy skarphet fra sentrum til kant, og to SUPER ED-linser som motvirker kromatisk aberrasjon (fargebrytningsfeil) som ellers kan oppleves som forstyrrende i motiver med høy kontrast. Blenderåpningen har 9 lameller, noe som bidrar til å gi jevn og fin tegning av motivdeler som er ute av fokus.

Det lengste objektivet for GFX-systemet

Dette superteleobjektivet er det lengste objektivet for GFX-systemet og har en brennvidde som tilsvarer 396 mm i 35 mm-format. Kombinert med FUJINON GF1.4X TC WR telekonverter er brennvidden 700 mm, tilsvarende 554 mm i 35 mm-format, noe som gir fotografen uante muligheter for bilder og uttrykk.

Kraftig lineær fokusmotor

Takket være en kraftig lineær fokusmotor skjer fokuseringen så raskt som på 0,31 sekunder og med høy presisjon, selv når brennplanet blir minimalt. På objektivet finnes det kontroller for å begrense fokusområdet og en funksjon for å huske fokusavstanden. I tillegg er objektivet utstyrt med fire knapper på fronten for å låse eller aktivere fokus.

Lang brennvidde, men i et kompakt format

Med en vekt på bare 1,375 g er dette et lett objektiv til tross for den lange brennvidden, noe som gjør det mulig for fotografen å være mobil og smidig når motivene er i bevegelse. Med et objektiv som når en så lang brennvidde som 500 mm, kan det være vanskelig for kameraets stabilisering å effektivt redusere kamerabevegelser, og GF500 mm har derfor innebygd stabilisering som kompenserer i opptil seks trinn.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen