Nyhet
Artikkelnummer: 1101532

GoPro Hero

Robust og brukervennlig actionkamera for alle dine eventyr

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Skarpe og detaljerte 4K-videoer
  • Vanntett ned til 5 meter
  • Brukervennlig og kompakt design
2 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Oppdag Hero – det perfekte actionkameraet for nybegynnere og eventyrere på farten. Med sin kompakte og lette design og en vekt på bare 86 g blir Hero din allsidige følgesvenn, alltid klar til å fange eventyrene dine i fantastisk 4K-oppløsning. Til tross for den kompakte størrelsen har Hero den legendariske GoPro-robustheten og er vanntett ned til 5 meter, noe som gjør den klar for alle eventyr. Hero er også utrolig enkel å bruke, med intuitive berøringsskjermkontroller og stemmestyring som lar deg fange episke øyeblikk med bare et tastetrykk eller en kommando.

Fordeler

  • 4K-video med 30 bilder i sekundet for skarpe, detaljerte bilder
  • 12 mp-bilder og muligheten til å ta stillbilder fra videoer via GoPro Quik-appen
  • HyperSmooth-videostabilisering for jevne og profesjonelle videoer
  • Vanntett ned til 5 meter
  • Kompakt design som bare veier 86 g, noe som gjør den enkel å ta med seg overalt
  • 60 minutters batterilevetid for lengre opptak
  • Automatiske høydepunktvideoer som sendes direkte til telefonen din via GoPro Quik-appen
  • Kostnadseffektivt og perfekt for nybegynnere som vil ha et rimelig actionkamera

4K-video med 30 bilder i sekundet

Hero tilbyr imponerende 4K-oppløsning med 30 bilder per sekund, noe som gir deg skarpe og detaljerte videoer. Enten du er ute på fjelltur eller filmer morsomme øyeblikk med venner, leverer Hero videoer av høy kvalitet som fanger hvert øyeblikk med klarhet og presisjon.

HyperSmooth-videostabilisering

Med Heros innebygde HyperSmooth-videostabilisering kan du si farvel til rystende videoer. Enten du sykler på ujevne stier, står på ski i bakken eller løper gjennom parken, justerer HyperSmooth automatisk stabiliseringen slik at du får silkemyke videoer. Dette gjør selv de mest actionfylte øyeblikkene til en fornøyelse å se på.

Vanntett og slitesterk

Hero er bygget for å takle alle utfordringer. Det er vanntett ned til 5 meter og er laget med GoPros legendariske holdbarhet, noe som gjør det perfekt til å fange undervannseventyrene dine, enten du snorkler i havet eller plasker rundt i bassenget. Den robuste konstruksjonen gjør også at kameraet tåler støt og skitt under landbaserte eventyr.

Kompakt og lett design

Med en vekt på bare 86 g og en ultrakompakt design er Hero liten nok til å få plass i lommen eller festes på hjelmen uten å tynge deg ned. Det slanke formatet gjør det lett å ta med seg og enkelt å bruke, noe som gjør det til et ideelt valg for nybegynnere og de som vil ha et kamera som alltid er klart til å fange øyeblikket.

Lett å bruke

Hero er designet for å være enkelt og brukervennlig. Den intuitive berøringsskjermen gjør det enkelt å bytte mellom ulike opptaksmoduser og justere innstillinger med et enkelt sveip. Med stemmestyring kan du starte og stoppe opptak, ta bilder eller markere høydepunkter med enkle kommandoer, noe som gir deg full kontroll over kameraet selv når du har hendene fulle.

Automatisk høydepunktvideo og enkel deling

Hero gjør det enkelt å dele opplevelsene dine. Når du kobler kameraet til Wi-Fi-nettverket hjemme, lastes videoene automatisk opp til nettskyen mens de lastes inn. Opptakene dine blir deretter behandlet og satt sammen til en ferdig høydepunktvideo som sendes direkte til telefonen din via GoPro Quik-appen, klar til å deles med venner og familie.

Leveres med

  • GoPro Hero
  • Buet selvklebende feste
  • GoPro-feste + tommelskrue
  • USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen