Nyhet
Artikkelnummer: 1101530

GoPro Hero13 Black Creator Edition

Komplett og kraftig actionkamerapakke for eventyrlystne

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-09-30
Butikklager:
  • Stabil 5,3K-video med 60 fps
  • Vanntett ned til 10 meter
  • Lang batterilevetid - opptil 2,5 timer

Velg variant

8 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Oppdag kraften i Hero13 Black – det ultimate actionkameraet for innholdsskapere og eventyrlystne. Film i 5,3K-oppløsning med 60 bilder per sekund, og dra nytte av GoPros legendariske robusthet. Med støtte for de nye objektivene i HB-serien kan du ta alt fra episke POV-bilder og detaljerte nærbilder til filmatiske scener med anamorfiske objektiver. Det forbedrede Enduro-batteriet gir lengre opptakstid i all slags vær, og med HyperSmooth 6.0-videostabilisering og automatisk opplasting til skyen er Hero13 Black den perfekte følgesvenn på alle dine eventyr.

Fordeler

  • 5,3K-video med 60 bps
  • Ta skarpe bilder (27 mp) eller plukk ut stillbilder (24,7 mp)
  • HyperSmooth 6.0-stabilisering gir utrolig jevne og stabile videoer
  • Vanntett ned til 10 meter
  • Forlenget batteritid sammenlignet med forgjengeren
  • Innebygd 360° Horizon Lock: Holder horisonten rett selv om kameraet roterer 360° under opptak
  • Skap profesjonelle resultater med spesialobjektiver (HB-objektiver) for ulike opptak
  • Automatisk opplasting til skyen

5,3K-video med 60 bilder per sekund

Med Hero13 Black kan du fange opp alle detaljer med en fantastisk oppløsning på 5,3K med 60 bilder per sekund. Denne oppløsningen gir hele 91 % høyere bildekvalitet sammenlignet med 4K, noe som betyr at du kan lage videoer med en skarphet og klarhet som overgår det meste. Enten du filmer actionsekvenser i høyt tempo eller rolige landskap, sørger 5,3K med 60 bilder i sekundet for at hver bevegelse og hver detalj blir gjengitt med utrolig presisjon. I tillegg gjør denne høyoppløselige videoen det mulig å ta fantastiske stillbilder på 24,7 megapiksler direkte fra videoopptakene dine, noe som gjør det enkelt å fange øyeblikk du ellers ville gått glipp av.

HyperSmooth 6.0-videostabilisering

Hero13 Black setter en ny standard for videostabilisering med HyperSmooth 6.0. Denne teknologien, som allerede er hyllet som en av de beste i bransjen, tar stabiliseringen et skritt videre og gir deg silkemyke videoer, uansett hvor humpete eller turbulente opptaksomgivelsene dine er. Enten du sykler ned en fjellside, surfer på høye bølger eller bare går på en humpete sti, justerer HyperSmooth 6.0 automatisk innstillingene for å gi deg den jevneste og mest stabile videoen som er mulig. Med AutoBoost får du i tillegg det bredeste stabiliserte bildet, slik at ingen detaljer går tapt, selv når tempoet er høyt og bevegelsene raske.

Vanntett og slitesterk

Hero13 Black er designet for å takle ethvert eventyr, uansett hvor tøft det måtte være. Kameraet er vanntett ned til 10 meter, noe som gjør det perfekt til å filme undervannseventyr uten behov for et ekstra etui. I tillegg er det robust nok til å tåle støt, smuss og andre ekstreme forhold som kan oppstå under aktivitetene dine. Det har også et vannavvisende objektivdeksel som ikke bare beskytter objektivet mot smuss og riper, men som også reduserer uønskede lysreflekser og andre bildeforstyrrelser.

Objektiver i HB-serien

Gjør GoPro Hero13 Black om til en kreativ kraftpakke med de nye HB Series-objektivene. Med disse spesialutviklede objektivene kan du tilpasse kameraets funksjoner til ulike typer opptak. Ultra Wide-objektivet er perfekt for episke landskap og actionfylte POV-videoer, mens Macro-objektivet lar deg ta utrolig detaljerte nærbilder av små objekter. Det anamorfe objektivet gir filmene dine en filmatisk følelse med et bredere sideforhold, og med ND-filteret (Neutral Density) kan du skape profesjonell bevegelsesuskarphet og justere lysinngangen i bildene dine. Hero13 Black er dessuten smart nok til å automatisk registrere hvilket objektiv eller filter som er montert, og justerer innstillingene deretter for å optimalisere bildekvaliteten.

Forlenget batteritid med Enduro

Med det oppgraderte Enduro-batteriet i Hero13 Black kan du filme lenger enn noen gang før. Dette kraftige 1900 mAh-batteriet er utviklet for å gi deg lengre opptakstid under alle forhold. Du får opptil 1,5 timer med kontinuerlig opptak i 4K 30p eller 5,3K 30p, og over 2,5 timer med opptak i 1080p30, noe som betyr at du kan fokusere på å fange eventyret ditt uten å bekymre deg for batteritiden.

360° Horizon Lock

For å gi videoene dine et profesjonelt utseende, selv under de mest ekstreme forhold, er Hero13 Black utstyrt med den innovative 360° Horizon Lock-funksjonen. Horizon Lock sørger for at opptakene dine forblir jevne og horisontale, noe som er perfekt for actionfylte sekvenser der du ønsker å opprettholde en stødig visning. Sammen med HyperSmooth 6.0-videostabilisering får du videoer som ser ut som om de er tatt med profesjonelt utstyr, selv om du befinner deg midt i handlingen.

Last opp til skyen automatisk

Hero13 Black gjør det enkelt å sikkerhetskopiere og dele minnene dine med automatisk opplasting til nettskyen. Når du er hjemme og koblet til Wi-Fi, lastes opptakene dine automatisk opp til GoPro-skyen mens kameraet lades. Der blir klippene dine behandlet og satt sammen til en høydepunktvideo med musikk og effekter som er klar til å deles umiddelbart. Det betyr at du kan fokusere på å fange eventyrene dine, mens Hero13 Black og skyen gjør resten.

Leveres med

  • Hero13 Black-kamera
  • Enduro-batteri
  • Buet selvklebende feste
  • GoPro-feste + tommelskrue
  • USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen