Hikmicro Trailcamera M15
Hikmicro Trailcamera M15
Hikmicro Trailcamera M15
Hikmicro Trailcamera M15
Hikmicro Trailcamera M15
Hikmicro Trailcamera M15
Artikkelnummer: 1061290

Hikmicro Trailcamera M15

Kraftig og robust viltkamera med 4G mobilnett

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 4G bilde- og videooverføring
  • Opptil 10 MP bilder
  • 1080p video med lydopptak
2 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Hikmicro Bait Camera M15 er et kraftig og robust viltkamera med 4G-mobilnett. Det kan utløses av dyrebevegelser ved hjelp av en svært følsom passiv infrarød bevegelsessensor (PIR). Det tar levende fargebilder og -videoer om dagen og superskarpe svart-hvitt-bilder eller -videoer om natten.

Fordeler

  • 4G-overføring av bilder og videoer
  • Opptil 10 MP bilder og 1080p video med lydopptak
  • Utløsningshastighet på 0,5 sekunder
  • 25 m PIR-deteksjonsrekkevidde
  • Mange funksjoner via Hikmicro Sight-appen

Opptil 10 MP bilder og 1080p video

Hikmicro M15 har imponerende funksjoner og leverer bilder med opptil 10 megapikslers oppløsning og 1080P-videokvalitet. Det utmerker seg ved å ta bilder og videoer i naturtro farger i dagslys og leverer bemerkelsesverdig klare svart-hvitt-bilder eller -videoer om natten takket være de usynlige 940 nm IR-lysdiodene. Hikmicro M15-agnkameraet reagerer raskt og utløses i løpet av 0,5 sekunder ved dyrebevegelser takket være den svært følsomme passive infrarøde bevegelsessensoren (PIR).

4G-overføring av bilder og videoer

Kameraet tilbyr sømløs bildeoverføring via et 4G-mobilnettverk, som du kan konfigurere til å sende bilder i sanntid eller etter en bestemt tidsplan. 100 gratis bildeoverføringer er inkludert hver måned, og hvis du trenger mer, finnes det et kostnadseffektivt og fleksibelt dataabonnement.

Med robust hus, høy pålitelighet og ekstremt lavt strømforbruk

Med sitt robuste hus, høye pålitelighet og ekstremt lave strømforbruk kan den brukes utendørs i lang tid. Det som skiller den ut, er den eksepsjonelle batterilevetiden på rundt 180 dager med standard AA-batterier. Den støtter minnekort med en kapasitet på opptil 63 GB og har en IP66-sikkerhetsklassifisering.

25 m rekkevidde for PIR-deteksjon

Med en bred bevegelsesdeteksjonsvinkel på 45 grader og en rekkevidde på 25 meter dekker kameraet effektivt en bredde på 20 meter på 25 meters avstand, noe som sikrer omfattende overvåkningsmuligheter.

Leveres med

  • Hikmicro M15 viltkamera
  • USB-kabel
  • Antenne
  • Monteringsstropp
  • Installert SIM-kort
  • Hurtigstartveiledning

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen