Hollyland Pyro H RX
Hollyland Pyro H RX
Hollyland Pyro H RX
Hollyland Pyro H RX
Hollyland Pyro H RX
Hollyland Pyro H RX
Artikkelnummer: 1100999

Hollyland Pyro H RX

Profesjonell trådløs mottaker for 4K-videooverføring

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Send 4K-video opp til 400 meter
  • HDMI-inngang, -utgang og HDMI-sløyfeutgang
  • Lav latens på 60 ms, 12 Mb/s bitrate

Velg variant

3 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Legg til trådløs videooverføring i 4K 30 bilder per sekund i produksjonen din med det allsidige Pyro H 4K HDMI Wireless Video Transmission System fra Hollyland. Systemet inkluderer en trådløs sender, en trådløs mottaker, fem antenner, en USB-A til USB-C-adapter og et justerbart blitsskofeste. Senderen har HDMI-inngang og leverer ultra-lav latenstid på 60 ms med siktlinjeoverføring på opptil 400 meter til den medfølgende mottakeren.

Fordeler

  • Trådløst sender- og mottakersett
  • Overfører 4K-video med 30 bilder i sekundet opptil 400 meter
  • HDMI-inngang, -utgang og HDMI-loop-utgang
  • 2,4 og 5 GHz frekvensbånd
  • UVC plug-and-play-støtte for strømming
  • 200 meters overføring i kringkastingsmodus
  • Smart kanalsøk, lyssterk LCD-skjerm
  • Lav latenstid på 60 ms, bithastighet på 12 Mb/s
  • Strømtilkobling via likestrøm, L-serien og USB-C

Lang rekkevidde og høy kvalitet

Pyro H Wi-Fi-kringkastingsteknologi gjør det mulig å koble én sender til fire mottakere med stabilt signal, noe som gir fleksibilitet når det er behov for flere skjermer på stedet. I kringkastingsmodus kan senderen sende signaler til opptil fire mottakere med en rekkevidde på 200 meter. Uten kringkastingsmodus kan senderen sende til opptil to mottakere og to mobile enheter, med en rekkevidde på opptil 400 meter.

Sterk signalstyrke

Med en stabil rekkevidde på opptil 400 meter har Pyro H en latenstid på så lite som 60 ms. Sammenlignet med Mars-serien, som utvider rekkevidden på bekostning av bildekvalitet og latenstid, tilbyr Pyro H bedre overføringsavstander samtidig som videokvaliteten opprettholdes og latenstiden minimeres. Senderen og mottakeren tilbyr to moduser for å balansere mellom bildekvalitet og latenstid: HD-modus for bedre bildekvalitet med en bithastighet på opptil 12 Mb/s og Smooth-modus for dynamisk endring av latenstid.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen