Hollyland Pyro S
Hollyland Pyro S
Hollyland Pyro S
Hollyland Pyro S
Artikkelnummer: 1101000

Hollyland Pyro S

Trådløs videomottaker med HDMI- og SDI-porter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • HDMI og SDI innganger/utganger
  • Rekkevidde på opptil 400 meter
  • Minimum forsinkelse på 50 ms
9 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Legg til trådløs videooverføring i 4K 30 bilder per sekund i produksjonen din med den allsidige Pyro S 4K HDMI/SDI trådløs videomottaker fra Hollyland. Mottakeren har HDMI- og SDI-utganger, og har en ultralav latenstid på 50 ms som aksepterer line-of-sight-overføring fra opptil 400 meters avstand. Ved bruk av kringkastingsmodus med opptil fire mottakere og to mobile enheter støtter systemet en avstand på opptil 200 meter.

Fordeler

  • HDMI- og SDI-inn-/utganger
  • Overføring til opptil 4 mottakere
  • Rekkevidde på opptil 400 meter
  • Minimal forsinkelse på 50 ms
  • Bruker ADH-teknologi
  • Lett og slitesterk konstruksjon
  • 2,4 GHz og 5 GHz Dual Band
  • Mottar 4K-video med 30 bilder per sekund på opptil 400 meters avstand

Utstyrt med en USB-C-port

Pyro S er utstyrt med en USB-C-port som kan forsyne enheten med strøm og støtter også plug-and-play UVC-drift, slik at den enkelt kan kobles til en datamaskin og bruke trådløs video til strømming og konferanser. Den innebygde frekvensskanneren lar deg velge den lyseste frekvensen for overføringen, og har en lyssterk LCD-skjerm for konfigurasjon. I tillegg til den multifunksjonelle USB-C-porten kan enheten drives av en separat tilgjengelig låsbar likestrømsadapter eller et batteri i L-serien med en valgfri batteriplate.

Lang rekkevidde, høy kvalitet

Pyro S Wi-Fi-kringkastingsteknologi gjør det mulig å koble én sender til fire mottakere med stabile signaler, noe som gir mer fleksibilitet når det oppstår ekstra overvåkingsbehov på stedet. Når sendemodus er aktivert, kan senderen sende signaler til maksimalt fire mottakere, og rekkevidden er opptil 200 meter. Når sendemodus er deaktivert, kan senderen sende signaler til maksimalt to mottakere og to mobile enheter, og rekkevidden er opptil 400 meter.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen