Nikon Nikkor Z 50mm f/1,4
Artikkelnummer: 1101612

Nikon Nikkor Z 50mm f/1,4

Nettlager
Forventes på nettlager i begynnelsen av november
Butikklager:
  • Allsidig brennvidde
  • Høy ytelse i svakt lys
  • Knivskarp selv på nært hold
6 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

NIKKOR Z 50mm f/1,4 er et lyssterkt 50mm fastobjektiv designet for å fange naturlige perspektiver med finesse. Med lyssterk blender på f/1,4, skarp optikk, rask autofokus og imponerende gjengivelsesevne kan brukerne la kreativiteten blomstre mens de fanger ulike scener med fantastisk dybde, klarhet og skarphet under alle lysforhold.

Fordeler

  • Høy lysstyrke
  • Allsidig brennvidde
  • Minste fokusavstand 37 cm
  • Kompakt og lett
  • God ytelse i svakt lys
  • Støv- og fuktbestandig

Stor och mångsidig bländare

Stor og allsidig blenderåpning

NIKKOR Z 50 mm f/1,4 gir spennende fleksibilitet for å skape i tilgjengelig lys og er det perfekte allroundobjektivet for kreativ hverdagsfotografering. Det er også et flott objektiv for reiser eller arrangementer. Fra unike portretter av mennesker og steder til skarpe nærbilder av detaljer og teksturer - den store blenderåpningen på f/1,4 og den normale bildevinkelen gir mulighet for intuitiv kreativitet både dag og natt. NIKKOR Z 50mm f/1,4 er selvsagt perfekt selv i en gimbal eller et kameracage, og det naturlige synsfeltet er ideelt for intervjuer og førstepersonsperspektiver.

Knivskarpt, selv på nært hold

Nikons raske multifokussystem låser motivet presist, selv ved f/1,4, og objektivets imponerende gjengivelsesevne sørger for at fargene er levende og naturtro, kontrasten er skarp og tydelig og lysstyrken er vakkert jevn over hele bildet. I tillegg kan scener med svak belysning fanges med fantastisk detaljrikdom ved lavere ISO-verdier, og kortere lukkertider kan brukes til å fryse bevegelser uten at det går på bekostning av lysstyrken. For de som ønsker å ta effektfulle nærbilder, gir den korte nærgrensen på bare 0,37 m god plass til å fylle rammen eller fokusere på fine detaljer.

Perfekt i gimbals

Det perfekte reiseobjektivet

Allsidig nok til at du slipper å bytte objektiv hele tiden. Lett nok til at du kan ha det på kameraet når du er ute og reiser. Kompakt nok til å få plass i enhver kameraveske. Dette 50 mm-objektivet med fast f/1,4 blender er det perfekte reiseobjektivet - selv om du blir hjemme. Objektivet er omhyggelig utformet for å motstå støv og fuktighet, og det er klart til å fortelle historiene dine - uansett hvor og hvordan du velger å utforske.

Leveres med

  • NIKKOR Z 50 mm f/1,4
  • Fremre objektivdeksel LC-62B
  • Bakre objektivdeksel LF-N1
  • Solblender HB-115
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen