OM SYSTEM M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm f/4,0-5,6 II
OM SYSTEM M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm f/4,0-5,6 II
Artikkelnummer: 1101693

OM SYSTEM M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm f/4,0-5,6 II

Værbestandig og allsidig zoomobjektiv for Micro 4/3

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Tilsvarer 28-300 mm
  • Perfekt reisezoom
  • Lav vekt
8 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

14-150mm F4.0-5.6 II er en utrolig allsidig og værbestandig løsning med ett objektiv for de som ikke ønsker å ha med seg flere objektiver når de utforsker. Det 35 mm ekvivalente brennviddeområdet på 28 til 300 mm tar deg hele veien fra vidvinkel til telefoto, samtidig som objektivets overraskende slanke profil og vekt på 255 gram gjør det til en fryd å bære. Fra intime portretter til panoramalandskap, gripende actionscener til rolige interiører – dette objektivet kan gjøre alt.

Fordeler

  • Allsidig brennvidde
  • Kompakt og bærbar
  • Støv- og sprutsikker konstruksjon
  • God skarphet og bildekvalitet med asfærisk linse, ED-linse og tre høyreflekterende linser
  • Stillegående og rask autofokus

Optimal konstruksjon med presisjon

Dette bærbare alt-i-ett-objektivet har imponerende optisk teknologi og konstruksjon med 15 individuelle linseelementer i 11 forskjellige grupper for å levere imponerende bildeytelse. De avanserte linsene som er inkludert i konstruksjonen inkluderer en Dual Super Asperical-linse, en ED-linse og tre høyreflekterende linser.

Stillegående, lynrask autofokus

Olympus' eksklusive MSC-objektivstasjon "Movie and Still Compatible" er ikke bare lynrask for pålitelig og umiddelbar autofokus, den er også praktisk talt lydløs. Så enten du filmer eller tar stillbilder, vil ikke objektivet generere distraherende støy.

Liten og bærbar

Med en lengde på bare 8,3 cm og en vekt på bare 255 g, kan dette objektivet brukes overalt hvor det skjer mye! Det er bokstavelig talt omtrent halvparten av størrelsen på de andre objektivene i forstørrelsesklassen. Nyt fantastisk profesjonell kvalitet i en eksepsjonelt kompakt pakke.

Værbestandig konstruksjon

Været samarbeider ikke alltid med planene dine. Kombinert med det værbestandige huset til OM&OM-D-kameraene, vil ikke dette objektivet holde deg innendørs når været blir hardt.

Leveres med

  • Solblender LH-61C
  • Bakre og fremre objektivdeksler
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen