Nyhet
Artikkelnummer: 1101546

Sigma 28-105mm f/2,8 DG DN Art Sony FE

Allsidig og lyssterkt zoomobjektiv for Sony FE

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Allsidig og lyssterk standardzoom
  • Praktisk størrelse og lav vekt
  • Høy optisk ytelse
19 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SIGMA 28-105mm F2,8 DG DN Art er ikke bare et standardzoomobjektiv. Med kraftig zoom fra vidvinkel til medium tele og lysstyrke på blender F2,8 i hele brennviddeomfanget, kombinerer denne fullformatzoomen enestående optisk ytelse, utmerket byggekvalitet og en rekke profesjonelle funksjoner, noe som gjør det til et av de mest allsidige objektivene på markedet for speilløse systemkameraer.

Fordeler

  • Konstant største blenderåpning på f/2,8
  • Kompakt og lett, veier mindre enn 1 kg
  • HLA-motorer (Linear Actuator) med høy respons
  • God skarphet og bildekvalitet med asfæriske, FLD- og SLD-linser
  • Tolv avrundede blenderlameller
  • Kort nærgrense på 40 cm
  • Kompatibel med høyhastighets AF
  • Støv- og sprutsikker konstruksjon
  • To AFL-knapper som kan tilpasses

Allsidig F2,8-blender, perfekt for portretter og fotografering i dårlig lys

Med sin store blenderåpning over hele brennviddeomfanget er SIGMA 28-105mm F2,8 DG DN Art et ekte arbeidshest-objektiv som kan brukes til nesten alle typer fotografering. Landskapsfotografer kan fotografere landskapsbilder med vidvinkel og bruke F2,8-blenderen til motiver i svakt lys og bybilder i skumringen, mens de lengre brennviddene fungerer godt til dokumentar- og gatefotografering i svakt lys og gir lukkertider som er hakket raskere enn sammenlignbare objektiver.

Suveren ytelse på nært hold

Med en nærgrense på bare 40 cm over hele zoomomfanget kan SIGMA 28-105mm F2,8 DG DN Art komme helt nær motivet ditt og fylle bildet med detaljer og tekstur. Ved 105mm zoom gir dette en svært nyttig maksimal forstørrelse på 1:3,1, noe som gir kraftige makrolignende resultater.

Suveren bærbarhet takket være en vekt på under 1 kg

SIGMA 28-105mm F2,8 DG DN Art er designet med tanke på portabilitet. Det kombinerer fem asfæriske elementer som effektivt er på plass for å forkorte den totale lengden, og en konstruksjon i magnesiumlegering rundt fatningen, noe som holder objektivets vekt på under 1 kg. Dette sikrer at objektivet er like lett å ta med seg som kortere standardzoomobjektiver, samtidig som det gir et større zoomomfang.

Utmerket optisk ytelse med en effektiv design

Ved å bruke fem asfæriske elementer i den optiske konstruksjonen har SIGMA klart å forkorte objektivets totale lengde betydelig uten at det har gått ut over skarphet og bildekvalitet. Denne avanserte konfigurasjonen har kun vært mulig takket være kontinuerlig teknologisk innovasjon og banebrytende produksjonsprosesser ved SIGMAs eneste produksjonsbase i Aizu i Japan.

Leveres med

  • Sigma 28-105mm f/2,8 DG DN Art for Sony FE
  • Objektivdeksel foran og bak
  • Solblender

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen