Nyhet
Artikkelnummer: 1101619

Sony BRC-AM7 4K with AI PTZ Auto Framing Black

Profesjonelt 4K-PTZ-kamera med avansert motivsporing

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Opptil 4K 60fps video
  • 24-480 mm objektiv med 20x optisk zoom
  • Høyytelses AF og motivsporing

Velg variant

159 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Sony BRC-AM7 4K 60fps PTZ-kamera med AI Auto-Framing kombinerer en 1,0-tommers Exmor RS-bildesensor med ca. 14,0 millioner effektive piksler og den nyeste BIONZ XR bildeprosessoren for å levere høy oppløsning med lite støy. Dette PTZ-kameraet har innebygd AI-autoframing, avansert objektsporing og en direkte panorerings- og vippemotor med nyutviklede motorer som gir ekstremt jevne og stillegående kamerabevegelser.

Fordeler

  • 1" Exmor RS CMOS-sensor
  • Opptil 4K-video med 60 bilder per sekund
  • Integrert 24-480 mm objektiv
  • AI-verktøy for auto-framing og sporing
  • Støtte for ITU709/709-tone, S-Cinetone og S-Log3
  • 20x optisk zoom, 30/40x Clear Image-zoom
  • 12G-SDI-, 3G-SDI-, HDMI- og fiberutganger
  • Innebygde variable ND-filtre
  • NDI|HX, RTSP, RTMP, SRT, VISCA over IP
  • Timecode, Genlock og Tally
  • Fleksibelt strømalternativ med 4-pins XLR eller PoE+

Fantastisk bildeytelse

Bilder som er tatt over et 20x optisk zoomområde, fra vidvinkel til nærbilde, leveres som 4K 60p-materiale av høy kvalitet. I tillegg har kompatibiliteten med eksisterende systemer blitt forbedret takket være støtte for ITU709/709-tone, S-Cinetone™ og S-Log3.

Sømløs integrering med Sony-systemkameraer

BRC-AM7 er verdens minste og letteste kamera i sin klasse, noe som gjør det enkelt å installere nesten hvor som helst. Den diskrete designen gjør det ideelt for installasjon i flerkamerasystemer. Kameraet har et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter og systemkompatibilitet, for eksempel støtte for S700PTP- og Free-D-protokoller.

Høytytende autofokus og AI Auto-Framing for utmerket objektsporing

Den nyeste Exmor RS-bildesensoren og BIONZ XR-bildeprosessoren arbeider sammen for å oppnå enestående presisjon og hastighet i objektgjenkjenningen, noe som forbedrer sporingsytelsen betydelig. Den integrerte autofokusen, med fasedeteksjon i synsfeltet, fokuserer enkelt på objekter i rask bevegelse med enestående hastighet og presisjon over et bredt område.Det avanserte AI-systemet muliggjør nøyaktig sporing av objekter med jevn og naturlig innramming, noe som gjør det enklere enn noensinne å produsere innhold av høy kvalitet. Den nye panorerings- og vippemekanikken med direkte drift og nyutviklede motorer gir ekstremt jevne kamerabevegelser. Dette avanserte drivsystemet er også ekstremt stillegående, noe som gjør det ideelt for miljøer der stillhet er påkrevd.

Integrert 24-480 mm-objektiv

Det nyutviklede, innebygde objektivet har 20x optisk zoom med et 35 mm-ekvivalent zoomområde på 24-480 mm. I tillegg tilbyr Sonys avanserte Clear Image Zoom opptil 30x zoom (720 mm) i 4K UHD og 40x zoom (940 mm) i 1080p, noe som gir et ekstraordinært zoomområde for å fange motiver i en rekke ulike situasjoner.

Leveres med

Sony BRC-AM7 4K med AI PTZ Auto Framing

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen