Sony ECM-L1
Sony ECM-L1
Sony ECM-L1
Sony ECM-L1
Sony ECM-L1
Sony ECM-L1
Artikkelnummer: 1101608

Sony ECM-L1

Robust lavaliermikrofon av høy kvalitet

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
  • Høy lydkvalitet inspirert av ECM-77
  • OFC-kabel – syrefri kobberkabel
  • Høy byggekvalitet
4 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony ECM-L1 er en slitesterk og kompakt myggmikrofon som tilbyr samme profesjonelle ytelse som ECM-77, noe som gjør den ideell for kreative og profesjonelle videoproduksjoner. ECM-L1 leverer lyd av høy kvalitet og lang holdbarhet takket være en messingkapsel, keramisk bakplate og en tykk OFC-kabel. ECM-L1s kapsel er inspirert av designet til ECM-77, og gir klar og ren lyd. ECM-L1 bruker plug-in-strøm i stedet for ekstern strøm, og er derfor kompatibel med en rekke vanlige opptaksenheter, inkludert kamerasystemer som Sonys egne α- og FX-serier, bærbare opptakere og smarttelefoner. Låseringen gir ekstra sikkerhet og reduserer risikoen for at mikrofonen kobles fra ved et uhell. ECM-L1 er svært kompakt og har en diskret svart overflate, noe som gjør den enkel å skjule på klærne under opptak.

Fordeler

  • Høy lydkvalitet - klar og tydelig lyd, inspirert av ECM-77-mikrofonen
  • Messinghus og OFC-kabel gir holdbarhet i tøffe miljøer
  • Plug-in-strøm - kompatibel med en rekke enheter, inkludert kameraer og smarttelefoner.
  • OFC-kabel - oksygenfri kobberkabel reduserer signaltap og forbedrer lydkvaliteten.

Utmerket lyd arvet fra ECM-77

ECM-L1 har arvet teknologien fra ECM-77 og leverer høy lydkvalitet og robust pålitelighet. Mikrofonkapselen er innkapslet i et maskinert messinghus som demper uønskede eksterne resonanser og gir en klar og tydelig lyd. Den keramiske bakplaten gir rask respons og høyoppløst lyd med lavt støynivå.

Konstruksjon av høy kvalitet

Den oksygenfrie kobberkabelen (OFC) reduserer signaltap under overføring. Ved å bruke en kabel med svært høy renhet gir ECM-L1 utmerket lydkvalitet uten at det går på bekostning av lydgjengivelsen. Det robuste messinghylsteret rundt mikrofonkapselen beskytter mot fysiske støt og motstår skader under bruk. Den 2,2 mm tykke OFC-kabelen er motstandsdyktig mot bøying og trekking, og er vanskelig å koble fra, noe som sikrer at ECM-L1 tåler tøffe produksjonsforhold.

Plug-in-strøm for fleksibilitet

I motsetning til ECM-77 bruker ECM-L1 plug-in-strøm, noe som gjør den kompatibel med mange forskjellige opptaksenheter. Sony α- og FX-kameraer, samt andre kameraer med 3,5 mm-innganger og plug-in-strøm, fungerer perfekt. Du kan også bruke ECM-L1 med ulike trådløse mottakere, feltopptakere, smarttelefoner og mer, så lenge enheten kan plugges inn med strøm.

Leveres med

  • Vindpels
  • Vindhette i metall
  • Oppbevaringsetui
  • Mikrofonklips
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen