Nyhet
UV-filter på kjøpet
Artikkelnummer: 1101648

Tamron 90mm f/2,8 Macro Nikon Z

Ikonisk makroobjektiv med høy optisk ytelse for Nikon Z

Nettlager
Forventes på nettlager i begynnelsen av oktober
Butikklager:
  • 1:1 makro for detaljerte nærbilder
  • Høy optisk ytelse
  • Flere avanserte funksjoner
7 990 NOK

UV-filter på kjøpet

Akkurat nå får du et NiSi Armor FX Pro Nano L395 UV-filter på kjøpet (verdi 1190 kr) når du kjøper dette objektivet. Når du legger til objektivet i kassen, følger filteret også med uten ekstra kostnad. Tilbudet gjelder frem til 23. oktober.
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron har lansert en oppdatert versjon av sitt ikoniske 90mm makroobjektiv. Det nye Tamron 90mm F/2.8 Di III Macro VXD er et allsidig makroobjektiv designet for speilløse fullformatkameraer med både Sony E-mount og Nikon Z-mount. Det gir enestående bildekvalitet med en forstørrelse på 1:1, noe som gjør det ideelt for nærbildefotografering og portretter.

Fordeler

  • Ekte 1:1-makro for detaljerte nærbilder
  • Vakker, myk bakgrunnsbokeh takket være en 12-bladet sirkulær blender
  • Kompakt og lett design som gjør det enkelt å håndtere og ta med seg
  • Rask og nøyaktig autofokus for jevn fotografering
  • Fuktbestandig konstruksjon for økt holdbarhet under utendørsforhold
  • Kompatibel med Sony E-mount og Nikon Z-mount speilløse fullformatkameraer
  • 67 mm filtergjenger som de fleste andre Tamron-objektiver

Høy optisk ytelse

Det nye 90mm F/2,8 makroobjektivet gir, i likhet med tidligere versjoner, eksepsjonell bildekvalitet. Med 15 elementer i 12 grupper, inkludert fire LD-elementer (Low Dispersion), minimerer objektivet effektivt sfærisk og kromatisk aberrasjon, noe som gir skarp oppløsning over hele bildet. BBAR-G2-belegget minimerer spøkelsesbilder og reflekser og gir skarpe detaljer selv i motlys. Objektivet gir en nydelig jevn bokeh og slående motivisolering, perfekt for både portrett- og makrofotografering.

Makroytelse med høy presisjon

Med forstørrelse på 1:1 og en nærgrense på 0,23 m er objektivet utmerket for makrofotografering. Det egner seg godt til flatfield-fotografering, noe som gjør det ideelt for å fange kunstverk, dokumenter og produkter med skarphet over hele bildet og jevn belysning.

Sirkulær blenderåpning med 12 lameller

Tamrons første 12-bladede sirkulære blender noensinne gir en fantastisk sirkulær bokeh, selv ved store blenderåpninger. Denne unike designen skaper også vakre 12-bladede starburst-effekter når du fotograferer punktlyskilder.

Kompakt og holdbart

Med en lengde på bare 126,5 mm (Sony) og en vekt på 630 g er objektivet designet for å være enkelt å bære og bruke. Det kompakte objektivet gjør det enkelt og komfortabelt å håndtere, noe som gjør det ideelt for feltarbeid og reiser. Objektivet er konstruert for krevende miljøer med en fuktbestandig konstruksjon og et fluorbelegg som beskytter frontelementet mot smuss, vann og olje, noe som sikrer pålitelighet i de fleste situasjoner.

Flere avanserte funksjoner

Tamron 90mm f/2,8 Macro er utstyrt med Tamrons VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineære fokusmotor, som gir rask, nøyaktig og stillegående autofokus. Objektivet har også en Focus Limiter-bryter for raskere fokusering, en Focus Set-knapp for funksjonstilpasning og er kompatibelt med Tamron Lens Utility for programvareoppdateringer og -tilpasninger.

Ny solblender

90mm F2,8 Macro leveres med en nydesignet solblender med en luke for enkel filterjustering. Dette gjør at fotografer kan rotere filtre som PL og ND uten å måtte ta av solblenderen, noe som løser et vanlig problem.

Leveres med

  • Tamron 90mm f/2,8 Macro for Nikon Z
  • Objektivdeksel foran og bak
  • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen