10.09.2024

Nyhet! GoPro Hero13 og GoPro Hero

GoPro har lansert den nyeste versjonen av sitt ikoniske actionkamera – GoPro Hero13 Black. Dette kraftige og kompakte kameraet tar over stafettpinnen fra Hero12 og hever standarden innen både actionfotografering og videoopptak. Med opptak i opptil 5,3K og avanserte funksjoner som HyperSmooth 6.0-stabilisering er Hero13 Black det ultimate valget for eventyrlystne filmskapere og fotografer. Hero13 Black tilbyr uovertruffen bildekvalitet og brukervennlighet, uansett om du dykker, klatrer eller fanger hverdagsøyeblikk. Vær først ute med den nyeste teknologien – kjøp ditt eksemplar i dag!


GoPro Hero 13 – for skapere og eventyrere

Oppdag kraften i Hero13 Black – det ultimate actionkameraet for skapere og eventyrere. Film i 5,3K-oppløsning med 60 bilder per sekund, og dra nytte av GoPros legendariske holdbarhet. Med støtte for de nye objektivene i HB-serien kan du ta alt fra episke POV-bilder og detaljerte nærbilder til cinematiske scener med anamorfiske objektiver. Det forbedrede Enduro-batteriet gir lengre opptakstid i all slags vær, og med HyperSmooth 6.0-videostabilisering og automatisk skyopplasting er Hero13 Black den perfekte følgesvennen på alle dine eventyr.

5,3K-video med 60 bilder per sekund

Med Hero13 Black kan du fange alle detaljer med en fantastisk videooppløsning på 5,3K med 60 bilder per sekund. Denne oppløsningen gir hele 91 % høyere bildekvalitet sammenlignet med 4K, noe som betyr at du kan lage videoer med en skarphet og klarhet som overgår det meste. Enten du filmer actionsekvenser i høyt tempo eller rolige landskap, sørger 5,3K med 60 bilder i sekundet for at hver bevegelse og hver detalj blir gjengitt med utrolig presisjon. I tillegg gjør denne høyoppløselige videoen det mulig å ta fantastiske stillbilder på 24,7 megapiksler direkte fra videoopptakene dine, noe som gjør det enkelt å fange øyeblikk du ellers ville gått glipp av.

HyperSmooth 6.0-videostabilisering

Hero13 Black setter en ny standard innen videostabilisering med HyperSmooth 6.0. Denne teknologien, som allerede er hyllet som en av de beste i bransjen, tar stabiliseringen ett skritt videre og gir deg silkemyke videoer, uansett hvor humpete eller turbulente opptaksomgivelsene dine er. Enten du sykler ned en fjellside, surfer på høye bølger eller bare går på en humpete sti, justerer HyperSmooth 6.0 automatisk innstillingene for å gi deg den jevneste og mest stabile videoen som er mulig. I tillegg gir AutoBoost-funksjonen deg det bredeste stabiliserte bildet, slik at ingen detaljer går tapt, selv når tempoet er høyt og bevegelsene raske.

Hero – for nybegynnere og eventyrere på farten

Den litt mindre GoPro Hero er i stand til å ta opp 4K-video med 30 bilder i sekundet, og er perfekt for nybegynnere og eventyrere på farten. GoPro Hero er et rimelig alternativ som leverer 4K-videoer av høy kvalitet og robust ytelse for nybegynnere og eventyrfilmskapere. Med en kompakt og lett design som bare veier 86 g, er Hero din smidige følgesvenn, alltid klar til å fange eventyrene dine i fantastisk 4K-oppløsning. Til tross for sin lille størrelse har Hero den legendariske GoPro-holdbarheten og er vanntett ned til 5 meter, noe som gjør den klar for alle eventyr. Hero er også utrolig enkel å bruke, med intuitive berøringsskjermkontroller og stemmestyring som lar deg fange episke øyeblikk med bare et tastetrykk eller en kommando.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen